جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
ماندن ریشه دندان شیری در لثه | تیم دندانپزشکی نیل - Nil Dental Team

ماندن ریشه دندان شیری در لثه

اگر ریشه دندان شیری در لثه بماند

دندان شیری مثل دندان دائمی دارای ریشه و عصب است. ریشه‌های دندان شیری بلند و نازک است. همین موضوع باعث می شود احتمال شکستگی ریشه دندان شیری حین کشیدن دندان افزایش یابد. معمولا شکستگی در ریشه دندان شیری در ۵ میلی متر انتهایی رخ می دهد. ریشه دندان شیری در این نواحی بسیار نازک است و مستعد شکستن است.

ریشه دندان شیری | تیم دندانپزشکی نیل - Nil Dental Team
ریشه دندان شیری | تیم دندانپزشکی نیل – Nil Dental Team

 

ریشه دندان شیری غیرعفونی

اگر ریشه دندان شیری بشکند و در لثه بماند، چه کاری باید انجام داد و با باقی مانده ریشه دندان شیری در دهان چه باید کرد؟
این موضوع مشکل جدی و خاصی را ایجاد نمی کند، مگر اینکه ریشه شکسته شده عفونت داشته باشد. البته دندانپزشک باید وضعیت دندان شیری و ریشه شکسته آن را به دقت ارزیابی کند و بهترین تصمیم را در چنین موقعیتی بگیرد.

ریشه غیر عفونی عصب کشی شده دندان شیری | تیم دندانپزشکی نیل - Nil Dental Team
ریشه غیر عفونی عصب کشی شده دندان شیری | تیم دندانپزشکی نیل – Nil Dental Team

 

 

باید در نظر داشته باشیم که کشیدن ریشه دندان شیری باقی مانده می تواند گاها سبب آسیب دیدن جوانه دندان دائمی جانشین شود. گفته می شود برای کشیدن ریشه دندان‌های شیری اصلا نباید حفره دندان شیری کشیده شده را دستکاری کرد چرا که چنین مواردی می تواند به جوانه دندان دائمی جانشین صدمه جدی برساند.

ریشه دندان شیری عفونی

اگر که ریشه دندان شیری عفونی باشد بهتر است تحت نظر دندانپزشک، دندان به اهستگی و با ملایمت و بدون صدمه دیدن جوانه دندان دائمی از دهان خارج گردد. اما اگر ریشه دندان شیری عفونی نباشد، برای کشیدن ریشه دندان شیری شکسته شده نباید کاری بکنیم و بهتر است با کمی صبوری و زمان دادن، فرصت دهیم تا دندان دائمی که کم کم بیرون میاد و سبب حرکت دادن و افتادن ریشه دندان شیری شود. بعدها این ریشه دندان شیری خود به خود می افتد یا با کمترین آسیب ممکن و به راحتی کشیده می شود و آسیبی به دندان دائمی زیرین وارد نمی شود.

نمایی از دندان‌های شیری | تیم دندانپزشکی نیل - Nil Dental Team
نمایی از دندان‌های شیری | تیم دندانپزشکی نیل – Nil Dental Team

 

در تیم دندانپزشکی نیل، درمان های دندانپزشکی تخصصی کودکان توسط دکتر خشایار سنجری متخصص دندانزشکی کودکان و عضو هیئت علمی دانشگاه اتنجام می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *